טיפול עקב חבלה בקרקפת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/07/2019 | 18:32 | מאת: תמר

שלום רב עקב חבלה בקרקפת עשיתי mriעמוד שדרה צווארי סובלת מכאבים בקרקפת מקרינים לראש ולגב . בפענוח נראה יישור הלורזיוס הפיזיולוגי בצוואר סקורליוזוס קמור לשמאל במעבר על שם צווארי גבי אין עדות לתמט או תזוזה חוט השדרה בעובי מבנה ואותות תקינים אותות תקינים ממוח עצם חולייתי ללא האדרה חריגה. c2-3 בלט דיסק אחורי מינימלי c3-4 בלט דיסק אחורי קל c4-5 בלט דיסק אחורי קל c 5-6 בלט דיסק אחורי קל עם זיזים הבולטים מעט יותר ברצס הספנילי השמאלי. c6-7 ללא בלט דיסק. מה עושים אם כדורים נגד כאבים לא עוזרים האם יש אפשרות לניתוח? האם זה קשור לנורכירוג או אורטופד? תודה

שלום, קשור למנתח עמוד שדרה, לא משנה אם אורטופד או נוירו ברקע.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה