ניתוח עמוד שדרה.....

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/05/2019 | 09:59 | מאת: סיון

שלום ד"ר אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique לא היה שום הטבה במצבו הוא טען עדיין שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. היה מאושפז בביה"ח ומטופל בסטרואידים ללא הטבה, כעבור 3 ימים נשלח לmri התשובות הגיעו ופריצת דיסק נוספת באותו מקום L3 L4 ביום חמישי האחרון 23/5 עבר ניתוח נוסף הכאבים בישבן עברו אך עדיין הרגל רדומה ללא הטבה, חייבת עצות דחוף תודה.

מדוע את לא שואלת את השאלות הללו, את המנתח??? הוא הכתובת.

28/05/2019 | 09:51 | מאת: סיון

המנתח טוען שזה יכול לקחת שנה לא נראה לי הגיוני שאין שום הטבה אחרי שתי ניתוחים חייבת עצה או כל דבר שיכול לעזור

28/05/2019 | 11:28 | מאת: סיון

ומה מעיד על דימומים מהפצע מתי זה אמור להפסיק נותח בחמישי ועדיין מדמם תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה