שאלה לד''ר ליאור מרום

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/07/2011 | 14:44 | מאת: ליאור

שלום ד"ר ליאור מרום, לאחרונה ביצעתי בדיקת רנטגן וגילו אצלי ספינה ביפידה בS1 (spina bifida). הגילוי הזה הוריד לי את הפרופיל הצבאי ל72, מה שמונע ממני להתגייס ליחידות חי''ר. הרצון הכי גדול שלי זה לשרת ביחידת חי''ר ולהגיע למימוש עצמי מקסימלי בצבא. אני מתאמן המון שנים, הייתי ספורטאי מקצועי (9 אימונים בשבוע+ תחרויות) וכיום אני מתאמן לקראת הצבא, כושר קרבי. במהלך האימונים אני מרים משקלים כבדים (באותו המשקל כמו שסוחבים בצבא)ואין לי שום בעיות בגב. חשוב לי לציין שבחיים לא היה שום כאב גב וגם כיום אחרי שאני מרים משקלים גדולים מאוד אין לי שום כאבים בגב. מה עליי לעשות בשביל שיעלו לי את הפרופיל. חשבתי אולי לקבוע תור להיפגש איתך שתוכל לכתוב את ההמלצה שלך לצבא אם זה אפשרי. אשמח לשמוע את דעתך.

ליאור שלום, אנני יודע מה עליך לעשות, אך ספינה ביפידה אינה מורידה משום דבר. זהו פגם מולד ללא כל משמעות. בהצלחה

12/07/2011 | 13:13 | מאת: ליאור

יש אפשרות שאת הדברים אשר כתבת לי בתגובתך: "אך ספינה ביפידה אינה מורידה משום דבר. זהו פגם מולד ללא כל משמעות." אתה יכול לשלוח לי באופן רשמי יותר בדואר או בדואר אלקטרוני שלי כמסמך וורד. [email protected] מכיוון שהצבא דורש גם צירוף של "מסמכים רלוונטיים מרופא" לבקשה של חריג חי''ר. תודה רבה מראש ד''ר מרום.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה