כאבי גב רציניים ברוב שעות היום שגורמות לי לצליעה אחרי ישיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/12/2018 | 09:46 | מאת: לאון

קיבלתי את התוצאות של MRI שעשיתי לאחרונה אני בן 27 עם פציעה מהצבא- בגובה L2-L1 : בליטה מוקדית של הדיסק לתוך הפורמינה הימנית. ללא היצרות משמעותית של התעלה או של הפורמינות. בגובה L5-L4 : בליטה קלה פורמינלית של הדיסק, עם הצרויות קלות של הפורמינות דו"צ. ללא היצרות של התעלה. בגובה S1-L5 : בליטה פורמינלית קלה של הדיסק, עם הצרויות קלות של הפורמינות. ללא היצרות של התעלה. התרשמות: 1 .ב-L2-L1 : בליטה של הדיסק לתוך הפורמינה הימנית, אך ללא היצרות של התעלה או של הפורמינה. 2 .ב-S1-L5,L5-L4 : בליטות פורמינליות של הדיסקים, עם הצרויות קלות של הפורמינות. יש לי צליעה וקושי להתכופף כאבי גב רוב שעות היום בישיבה ובעמידה, הרדמויות ברגל ימין כאבים בשני הרגליים מתחת לברך ובכף הרגל ובנוסף הגבלה בתנועה ברגל ימין. האם זה מצריך ניתוח? האם אפשר לשפר את המצב ללא?

הפורום אינו מחליף בדיקת מנתח עמוד שדרה. למענה של שאלתך - יש צורך בבדיקה בלווית ההדמיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה