כאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

06/06/2011 | 09:45 | מאת: דש

שלום רב, מאז הלידה (9 חוד') אני סובלת מכאבי גב: אני קמה מהמיטה עם כאב ותחושה שכל הגב התחתון הוא פלטה אחת קשה וחסרת גמישות. לאחר מתיחות ותזוזה, זה עובר. שינה על הבטן או הגב בלתי אפשרית- תחושת לחץ על הגב. כאב בישבן שמאל וברגל שמאל שגורם לתחושת עייפות. יחד עם זאת, אני פעילה ויכולה לזוז ללא כאב או דקירות. כבר שנים שאני סובלת מידי פעם מכאבים בישבן וברגל. אך, תחושת הפלטה ואי הנוחות בשכיבה על הבטן והגב החלה רק מההריון. אציין שייתה לי בטן גדולה בהריון, קשת בגב בשל כך ובלידה קיבלתי אפידורל. ביקרתי אצל אורטופד, לטענתו כרגע הוא חושב שזו דלקת בשריר ואין צורך בצילום. אשמח לחוות דעתך ועצתך. תודה, דש

שלום לדש, לצערי לא ניתן לבצע אבחנות דרך האינטרנט. אשמח לנסות לעזור לאחר בדיקתך והפניה להדמיה- במידת הצורך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה