פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/06/2011 | 22:11 | מאת: ירון

שלום לפני כחודש לאחר שהרמתי את ביתי בת ה-5 על הכתפיים הרגשה של קליק בצוואר ומאז כאבים עזים מאוד. לאחר כשלושה שבועות עם חום של 39 מעלות הלכתי למיון ושם ביצעו בדיקת MRI תוצאות הבדיקה: בסדרות TSET2 TSET1 בלי ועם דוטארם ובלי ועם דיכוי שומן. כמו כן ב-STIR ב-C2-3 C3-4 C4-5 C6-7 C7T1 אין פריצת דיסק ואין לחץ על השק הדוראלי. בC5-6 פריצת דיסק פאראמידיאנית ולטראלית לימין גורמת להשטחת הרצסוס הלטראלי הימני והיצרות הנוירופרואמינה הימנית במידה ניכרת. אין עדות לאבצסס אפידוראלי או אוסטאומיאליטיס. יש לציין שכל הזמן הזה אני לא יכול ללכת לעבודה עם כאבים עזים מאוד מושך ליד ימין והרגשת נימול באצבעות לא יכול לישון בלילה והמשככים עוזרים לזמן קצר. שאלתי- מה המלצתכם?? האם אפשר לרפא ללא ניתוח? אציין שאני בן 32 תודה

ירון שלום, בעיתך מחיבת התיחסות רצינית ובחינת הצילומים ובדיקתך- שזה מעבר למטרות הפורום הזה.

05/06/2011 | 00:24 | מאת: שרית

לאיזה רופא לפנות. אציין שאני 11 שבועות עם כאבים המונעים ממני תפקוד נורמלי. אני מטופלת על ידי רופא ממרפאת כאב ובפיזיותראפיה. האם לפנות לאורטופש מומחה עומד שידרה צווארי או לניורוכרורג? האם מותר באתר זה לקבל המלצה על רופא מסוים באיזור המרכז- תל אביב, ראשל"צ, הרצליה ואפילו לנתניה אגיע לצורך קבלת עזרה. תודה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה