עמוד שידרה מותני mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/12/2017 | 22:25 | מאת: גדי

עשיתי mri עש מותני-עד כמה המצב חמור? תודה גדולה אין עדות לתמט או לדיסלוקציה. סיומת תקינה של הקונוס בגובה L1-D12 . בגובה 2-L1 - בלט דיסק קל לאחור, לחץ מינימלי על השק. בגובה 3-L2 - בלט דיסק לאחור בהיקף ואקצנטרי לימין, לחץ על השורש במוצאו מימין. בגובה 4-L3 - בלט דיסק היקפי ואקצנטרי לימין, לחץ על השורש במוצאו מימין. בגובה 5-L4 - בלט דיסק היקפי, לחץ קל על השק. בגובה S1-L5 - התעלה ברוחב תקין ללא עדות להצרות או ללחץ. מודגם אות תקין מלשד החוליות המתניות. לסיכום: שינויים דסקוגנים כמפורט החל מגובה 5-L1

שאלות חוזרות..... הפורום לא מחליף רופא מנתח עמוד שדרה. בכדי לקבל תשובה יש ל ה ב ד ק !!! כך שמתקבל קשר בין תלונות- בדיקה- הדמייה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה