חדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/04/2011 | 00:40 | מאת: מאיר

שלום, שמי מאיר. כול חיי עסקתי בספורט ובעיקר באומנויות לחימה. היני לוחם MMA(אומנויות לחימה משולבות)ומאמן. לפני כחצי שנה נפצעתי כתוצאה מרשלנות מקצועית של מאמן חדר כושר שבחוסר ידע דחף את רואשי כשידיי על הראש וידיו בין ידיי. באותו רגע חשכו עניי מכאב וידי הימנית חדלה מלתפקד. לאחר בדיקות שערכתי (CT MRI) נתגלה שניגרם לי לבלט דיסק בין החוליות c6-c7 מאז ועד היום היני חש נימול בכף היד, אצבע המורה ובגב כף היד(בצד ימין) כול מאמץ ולו הקטן ביותר מגביר את תחושת הנימול. נבדקתי אצל רופא מומחה עמוד שידרה ולטענתו אין פיתרון. האם יש דרך להקל מהכאב ומתחושת הנימול ??? האם יש אפשרות שהבלט יחזור למקומו ? קשה לי נורא מנטלית כשאיני מתאמן, לפני הפציעה הייתי מתאמן פעמיים ביום כול יום. כרגע הרופא מאשר לי לרוץ. מה בנוגע לשחיה ? זה אפשרי ? מה עוד אוכל לעשות ? תודה מאיר.

האם נראה לך שתוכל לקבל תשובות לשאלuת מסוג זה ללא בדיקה ובדיקת ההדמיה שלך??

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה