לאחר שאיבת דיסק.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/04/2011 | 22:39 | מאת: הילה

שלום רב ד"ר ליאור. שמי הילה, בת 24, לאחר זיהוי בMRI בלט דיסק L1-S5 (אולי רשמתי הפוך) ועברתי לפני כחודש שאיבת דיסק עקב כאבים חזקים וזריקת אפידורל שלא צלחה. לאחר יום וחצי מהשאיבת דיסק החלו כאבים חזקים ואפילו ברגל שלא כאבה לפני כן-לאחר שבוע הגעתי לבי"ח עקב כאבים איומים עד כדי הרגשת עילפון ושוחררתי לביתי לאחר קבלת זריקה לכאבים. המנתח הסביר לי שלעיתים נוצרת בצקת וזה יעבור ובנוסף קיבלתי המשך טיפול תרופתי מעבר לתרופה שנטלתי לאחר השאיבה עצמה. היום, אני מחכה בסבלנות שיקרה נס אבל הכאבים נורא נורא חזקים. האם עליי להמתין עוד קצת כדי לחוש שיפור? האם זה אומר שהניתוח לא הצליח?.. תודה רבה.

ממליץ לך להפגש פעם נוספת עם המנתח על מנת לדון עמו על המשך הדרך. חודש לאחר צריבה- אם יש השפעה, היה צריך להשתפר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה