דלקות לא מרפות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

08/10/2015 | 08:28 | מאת: מילי

ד"ר ליאורה היקרה שלום ילדתי לפני שבעה חודשים .הנקתי במשך 5 חודשים הנקה מלאה.כבר ארבעה חודשים אני סובלת מדלקות בלתי פוסקות בנרתיק עם הפרשה מסריחה צריבה לעיתים רחוקות מופיע גם גרד כמו כן עור הפות אדום ובכללי הכל נפוח .ביצעתי בדיקות משטח פאפ ובדיקות pcr בשתן.לא נמצא שום דבר וקיבלתי הרבה אנטיביוטיקה שלא עזרה לדלקות. שאלתי:האם יש השפעה להנקה ורמות אסטרוגן נמוכות במהלך ההנקה להשפיע ולגרום לדלקות? מתי חוזרות רמות האסטרוגן לרמה הנורמאלית אחרי הריון והנקה? כמו כן כבר חודש שמתי לב להופעת קמטים ותלמים בעור הפות העור נהיה מדולדל ומקומט ממש נפול זה מופיע ליד השפתיים הקטנות ליד הדגדגן. מתנצלת על אורך השאלה אך אף רופא לא מתייחס אליי ברצינות ורק רושמים עוד אנטיביוטיקה

יכול באמת להיות בגלל ירידה באסטרוגן מקומי אפשר לתת תוספת אסטרוגן במשחה ולראות אם יעזור. בכל מקרה עשי תרבית נרתיק ומשטח ותראי מה יצמח ( לא PCR בשתן) אם יצא דלקתי או פטריה תקבלי טיפול בהתאם אם יצא תקין אפשר להתחיל עם אסטרוגן מקומי וטיפול בפרוביוטיקה מקומית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים