רגישות יתר וכאבים לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

21/11/2020 | 16:35 | מאת: לירון

שלום , לפני יומיים אוננתי לראשונה ( אני בתולה) אני חושבת שהגעתי לפורקן אבל אני לא בטוחה כי זו החוויה המינית הראשונה שלי. זו הייתה אוננות רק בעזרת הדגדגן והמקום היה רטוב זה לא נמשך זמן רב ולא הפעלתי לחץ לאחר יומיים מרגיש לי רגישות ממש גבוה בדגדגן ברמה שפתאום ללבוש גינס מרגיש לי לא נעים ויש לי סוג של תחושה לא בדיוק כאב כמו הרגשה שהוא מגורה מינית ונפוח ומוכן לאקט מיני אבל אני בכלל לא מגורה או אין הרגשה שהוא נפוח למרות שהסתכלתי והאזור לא אדום והוא לא נראה נפוח . בנוסף לזה גם אתמול התחיל דחיפות במתן שתן , טיפה כאב וצריבה קלה והרגשה של דליפת שתן אבל רק באזור השופכה לא באזור השלפוחית. כנראה שזו דלקת בשתן ואין לי נטייה כלל לדלקות שם. הייתי מאוד סטרילית באוננות . אני מוטרדת מהמצב אני חוששת שזה ישאר ככה הרגישות הלא נעימה הזו בדגדגן האם זה משהו שכיח ? האם זה יחלוף ? הבנתי שלפעמים לאחר פורקן הדגדגן סופר רגיש ויכול לכאוב אבל זה נורמלי שלוקח יומיים ועדיין ? לדלקת יש קשר עצבי אולי? ממש עצוב לי שככה אני חווה את החוויה הראשונה המינית שלי עם עצמי וזה גורם לי להתחרט ולהירתע. תודה רבה לכן

יכול להיות שלא הגעת לאורגזמה אלא היית מאוד קרובה לשיא ולכן הגירוי על הדגדגן נמשך. עדיין. לא חושבת שיש לך דלקת בשתן אבלמרחי משחת אזראקאין 5% שהיא מרדימה קצת על הדגדגן והשופכה ומקווה שההרגשה תעבור. במידה ולא יעזור עשי בדיקת שתן לתרבית מאמינה שעם הזמן תלמדי איך לגעת ואיך לעורר את עצמך בצורה המתאימה לך. הכל הוא תהליך של למידה.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים