בהמשך לתשובתך למרים ברנר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/06/2019 | 19:45 | מאת: ק

היי מרים, רציתי לשאול אם ראית את התוכנית חתונה ממבט ראשון? את הזוג שירי ולירן המדוברים? בגדול בסדרה הראו זוגות שישר שמים אותם לגור יחדהם ישנים יחד שוכבים וכו'.. אני למשל יותר כמו שירי. קודם צריכה להכיר בניגוד אליה אני לא קרה אני מאוד נחמדה תקשורתית. אני למען ההגינות כבר לא יודעת למה יש לי עיכוב. ברור שכיום זה הימנעות כי כל תחילת קשר דייט ראשון זה ישר מגעוהרגשה של לחץ למרחב האישי ושלא יהיה זמן להכיר ואני לא שם. איך הגעתי למצב הזה? את הגוף שלי היה מאוד קשה לאהוב כי סבלתי מביקורות מבי"ס יסודי ועד אוניברסיטה לקח לי המון זמן להתגבר לאהוב את עצמי זה קשה אבל בגלל שחל שינוי בגוף שלי אז היום אני יותר מתחברת אליו. אבל זה עשה לי נזק חברתי.ביחוד עם בני המין השני שגם להם היו הערות על ההתחלה. דבר נוסף ביישנות ולחץ מחברה לקיים יחסים או שיהיה חבר ושוב אז היתה לי את הבעיה הזו של הגוף ומנגד בחורים שישר נוגעים. לגבי הטרדות: היו כל מיני דברים שאת גם שומעת בתקשורת למשל מישהו שנגע לי בחזה באוטובוס . ועוד כל מיני מקרים שגרמו לי להסתגר. מנסה לומר אף פעם לא היה בחור שהיה סבלני שהיה קשר ראשוני חברי שגרם לי לרצות אותו. תמיד כשיצאתי זה עם מישהו שלא מכירים וישר ניסיון למגע ואת רואה את החרמנות שלהם וקשה לי עם זה ועם הגוף.. כמו כן כמו שאמרתי היו הרבה מציקים לי ברחוב עוקבים אחרי יחס סקסיטי. הגעתי למסקנה שאני בעייתית אבל לא יכולה להשתנות ולא מצאתי את "האחד" וכל שהזמן עובר החרדה מבכלל לנסות. כמובן שזה משפיע אולי על רצון לסקס. אני לא מאוננת ומין לא בא לי במחשבות. לגבי זוגיות: ההורים שלי גרושים ויש בכלל המון בעיות עם הדמות האהבית שלי כמו כן הבחורים שהכרתי זה לא הכיוון מנסה לומר שאנימ רגישה שלמצוא מישהו שיהיה לי טוב איתו זו השקעה של המון אנרגיות ולהיות פעילה ואני לא ויש לי גם פחד כנראה עמוק מפרידה ומאכזבה כך שנוח לי לבד.. אבל א באמת נוח לי לבד אנימ רגישה שונה לפעמים אני "מתעוררת" ושואלת את עצמי אם בכלל אני יודעת מה אני מפסידה? גם חלק מחוסר רצון לזוגיות זה להתמודד עם ביקורת על הגוף, כל הקשיים שיש בזוגיות. תודה

שלום לך, זה שאת רוצה שהקשר יתפתח ושתכירו אחד את השני לפני שיש מגע פיזי זה מה שרוב האנשים רוצים ומרגישים, וזה בסדר גמור. אל תלחיצי את עצמך גם אם את רואה דברים אחרים בתכניות ריאליטי או בחיים. לגבי דמוי גוף והגישה למגע וסקס- זה נושא מאוד מרכזי בהתפתחות קשר זוגי חברי אינטימי כדאי שתפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים