ד"ר אשמח לעזרה - איבוד דם במחזור

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

13/04/2019 | 18:24 | מאת: אחת

שלום, אני בת 42. יש לי בעיה עם המחזור הוא נוזלי מידי. נראה לי שאני מאבדת גם הרבה דם. אני כל פעם מוצאת עצמי עם חוסר ברזל טוטאלי. נתנו לי כבר עירוי לוריד הרגשתי טוב 3 שנים ועכשיו שוב אני מרגישה עייפה!! וחלשה!! זה מקשה עליי ובעיקר בעיקר בתפקוד בעבודה. גורם לחוסר ריכוז. רציתי לשאול אם יש אופציה לטיפול הורמונלי כלשהו? בגדול אני עברתי לתחבושות ממש עבות. תודה

בהחלט יש מקום לטיפול פני לרופא נשים מטפל אפשר להחדיר התקן מירנה שהוא הורמונלי ויצמצם את כמות הדימום , אפשר לקחת תרופות שונות לצמצום המחזור כולל תרופות הורמונליות בכל מקרה הבעיה פתירה ופני לרופא הנשים שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים