בעיה ביצירת קשר בעקבות חרדה ממין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

30/08/2017 | 22:33 | מאת: סתם אחת

שלום, מעולם לא היה לי קשר זוגי אני כיום בת 40. 99% מזה זה חרדות ממין או מכל מגע אינטימי. יש לציין שמבחינה חברתית תקשורתי אין לי בעיה. הרבה זמן ניסיתי להבין מדוע? ממה זה נגרם? אין לי ממש תשובה אבל זה החל בגיל מסויים. למשך הרבה שנים. זה ברור שאני כבר לא מנסה שום קשר כי זה דבילי לצאת עם מישהו אם יש לי בעיה. מצד שני נראה לי שהבעיה נוצרה כפי שכתבתי בעקבות התנהלות והתנהגות של בחורים. התקרבות מהירה חוסר סבלנות ויתור מהיר עליי . כלומר קשה ליצור קרבה רגשית חברות ושארגיש בנוח על מנת שיבוא מגע. הם יותר מהירים ממני והתנהגותם לא תמיד הולמת אני לא אוכל להעריך עד כמה הם רציניים אבל אני עושה מה שטוב ליו שמה שנכון לי ושמתי לב שהם ממש נעלמים אחרי פגישה ראשונה או שניה כשהם מבינים שאין מצב למין. אני כבר מיואשת, יש לי חברות שהתחתנו עם הראשון שלהן אפילו מישהי בגיל 30 מעולם לא היה מין נושא כזה חשוב אלא החברות הקבלה. אצלי אם אני לא מנשקת מישהו בדייט ראשון הוא מנסה דייט שני להיפגש ושוב יוזם ואם לא אז זהו נגמר. אני לא נדלקת כזה מהר על אישיות לוקח זמן לעיבוד ומבחינת תשוקה אף אחד לא מטריף אותי. אני בלחץ כי אני לא רוצה להישאר לבד מצד שני מי יקבל אותי בגיל 40? תתפלאי זה נחשב שריטה. לצערי זה היה נחשב ללא בסדר מגיל 18-20 ואילך היה הרבה לחץ וביקורת מה שגרם לי עוד להסתגר עד היום. זה התחיל מחוסר קבלה עצמית של מראה ואי הרגשת נוחות ומצד שני בחורים הרי נדלקים הם אלו שמתחילים אז הם נמשכים מצד שני גם הם מעבירים ביקורת על המראה ולפעמים זה מעליב כי זה מראה על ביקורתיות והעלבה כי אנחנו עוד לא מכירים ולכן זה יוצר הסתגרות וחשש להיפתח אני גם חושבת שאז עוד לא הייתי מוכנה נפשית. אני מחפשת כל הזמן חבר נפש ולא מצליחה למצוא שנים שלא התאהבתי ונמשכתי. אבל אני חושבת שהם אלו ששמים את החסימה להיכרות. אמתית. האם אפשר לקבל ביטחון עצמי ולאהוב את עצמך באמת עם פסיכולוג? נוסיף לזה שיש לי חששות ממין לא יודעת למה. ודבר אחרון כל מה שלא ביוזמתי כשאני מוכנה אפילו נשיקה זה ישר התנגדות מצידי מן הרגשה של רצון לספק ומאילוץ וקשה לי אלא להיות אני או כנה עם עצמי ז אני נמנעת. יש לי הרגשה שאם אהיה בקשר אז תהיה גם בעיה נניח בתדירות לספק מן לצד השני כלומר צד אחד ירצה בטוח יותר. אולי יש לי בעיה עם כל מה שקשור למגע שלא חסר לי. קשר רגשי בהחלט חסר. אני ממש כלואה.

שלום לך מתוך מה שאת כותבת יש לך מודעות עצמית גבוהה ומוכנות לבדוק את עצמך ולקחת אחריות, התשובה לשאלה שלך על התועלת בטיפול פסיכולוגי היא-כן! טיפול יכול מאוד לעזור לך לא רק להבין את שרש הבעיה ואיך נכנסת ללופ הזה, אלא גם בצעדים מעשיים התנהגותיים לקראת המטרות שלך. אנחנו מטפלים כל הזמן בבעיות של המנעות מסקס ומקשר זוגי אינטימי כל הזמן. תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט״ם לטיפול רגשי מיני משולב

14/02/2019 | 17:08 | מאת: דוברת

הי. אשמח אם נוכל לשוחח ביניני ולעודד אחת את השניה. שמי דוברת בת 35.5 ובתולה ללא ניסיון מימי וסוגי. מתוסלת מאוד. הנה המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים