טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/03/2016 | 18:49 | מאת: צחי

לצורך השוואה, מה היעילות של טיפול בלייזר להורדת לחץ תוך עיני לעומת טיפול בטיפות גלאוטן. אני בן 52 מטופל בטיפות ואין לי בעייה עם זה. מה שחשוב לי הוא הצלחת הטיפול ושמירה על הלחץ מאוזן לאורך זמן.

הצלחת טיפול הלייזר תלויה בפרמטרים שונים וללא בדיקתך קשה להעריך סיכויי הצלחה. אחד הפרמטרים הוא פיגמנטציה של זוית העין. בכל אופן אם הטיפות עוזרות לך ואתה מסתדר איתם אינני רואה מקום לשינוי. שמירת הראיה תלויה במעקב אצל הרופא המטפל ובפרמטרים נוספים כגון השגת לחץ המטרה. זה אינו מספר קבוע אלא הוא מותאם אישית לכל מטופל על פי פרמטרים שונים בבדיקתו בצהלחה [פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות