טיפות עיניים גלוטמין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/01/2016 | 05:21 | מאת: רבקה נעים

אני בצ 65. אובחנתי לאחרונה בגלאוקומה התחלתית והתחלי בטיפול בטיפות עיניים גלואטמין. טיפה בכל עיין פעם ביום שאלתי .. אני סובלת מאי ספיגת כליות. ביומים האחרונים מרגישה דחיפות מוגברצ בהתטלת שתן. האם טיפות אלו מסוכנות למצב של אי ספיגת כליות? שאלה נוספת.. מתי עדיף לקחת את התרופה בבוקר או בערב? ומה לגבי שימוש בסיפאם לדום נשימה? האם הוא יכול להיות גורם להעלת הלחץ התוך עיני?

רבקה שלום רב, אני מניחה שאת מתכוונת לטיפות גלאוטן. לוקחים אותם בערב ולא אמורה להיות בעיה עם אי ספיקת כליות. את יכולה להשתמש גם בסיפאפ. בריאות שלמה פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות