ליזר LI

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

12/08/2015 | 15:27 | מאת: דליה

שלב יש לי גלאוקומה זווית סגורה בעבר בוצע לי לייזר LI בבדיקה אשר הייתי אצל רופא עיניים נאמר לי ש בעין אחד זה נסגר ויש לחזור על LI בוצע לי לייזר LI ב 2 מקומות נוספים בנוסף לישן אשר נסגר השאלה שלי האם קיימים מיקרים בהם יש לבצע 2 LI בעין אחד שנהם פתוחים החשד שלי שלא לקבל עין אחד ל רחב זווית יש לצין שנוצר אטרופיה בקשתית איפו היה LI הישן השאלה שלי למה זה קורה תודה

דליה שלום. זה לא נדיר שפתח הלייזר נסגר. ניתן בקלות לפתוח אותו או ליצור פתח חדש. בהצלחה פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות