שדה הראיה קטן למרות שהלחץ התוך עיני נמוך

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/08/2015 | 20:46 | מאת: עמוס

אני סובל מגלאקומה כבר 11 שנה.אני מקבל טיפול בקוסופט והלחץ התוך עיני נשאר 10 ופחות. למרות זאת בכל פעם תוצאות בדיקת שדה הראיה הולכות ומחמירות בעין ימין (עין שמאל תקינה). האם יש לזה הסבר? מה הטיפול לשם מניעת הידרדרות נוספת?

הטיפול היחידי ללגלאוקומה הוא הורדת לחץ והוא יכול להיעשות בטיפות, לייזרים או ניתוחים. השאלה היא מה היה הלחץ המקסימלי שבו נוצר הנזק. ישנם אנשים שמפתחים גלאוקומה עם לחץ תקין. גם אצלהם הורדת הלחץ עוזרת. עליך להייעץ עם מומחה גלאוקומה. בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות