ליזר לעיניים צרות זוית.

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

06/07/2015 | 20:53 | מאת: בטי

גלאוקומה תורשתית במשפחה .לפני כמה חודשים סגירת רשתית בלייזר עקב קרע קטן ברשתית .לחץ תוך עיני נע בין 19 ל21. בביקור התיעצות עם רופאה לרשתית ציינה שבגלל מבנה העין צרת זווית כדאי שאעשה לייזר למניעת הצטברות נוזלים בעין עקב המבנה שלך.כרגע הלחץ התוך עיני שלי עומד על 16. עד כמה דחוף לעשות את הלייזר הזה ? בנוסף התבקשתי לעשות את כל הבדיקות כמו שדה ראיה ,Oct . אשמח לדעתך.

הלחץ שנמדד לך בעין תקין. אבחנה של גלאוקומה אינה תלויה בלחץ אלא בעדות לפגיעה בעצב הראיה. לגבי מבנה זוית העין- בדרך כלל כשהזוית צרה מומלץ טיפול לייזר הנקרא אירידוטומי. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות