גלקומה וכאבים באישוני העיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

11/12/2014 | 14:25 | מאת: אורה

אני סובלת מגלאקומה בלחץ נמוך ומקבלת טיפול מרבי של טיפות וגם כדור מתזולומיד. יש לי לחץ דם נמוך. מעולם לא סבלתי ממיגרנה אך לאחרונה אני מרגישה לעיתים כאב באישונים וכמו כן לחץ ברקות. ידוע כי גלאוקומה כשלעצמה אינה גורמת לכאבים אז מה יכולה להיות הסיבה לכאבים באישונים? בתודה

לעיתים הכאבים בעיניים נובעים גם מהטיפול בטיפות. יש הרבה סיבות לרגישות בעיניים ולעיתים גם לא מוצאים את הסיבה. עלייך להיוועץ עם הרופא המטפל שלך

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות