טיפול ב SLT

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/05/2009 | 14:11 | מאת: רמונט

עברתי טיפול בSLT לפני כחמש שנים. מאז הלחץ היה תקין. לפני חודשים עברתי טיפול נוסף ב SLT לאחר שהלחץ הגיע ל 24. חדשיים לאחר הטיפול הלחץ 20 עם אי נוחות בעיניים. 1. האם טיפול בSLT מתאים רק לפרוצדורה אחת? 2. איזה אופציה נוספת קיימת מלבד תרופות, בעבר השתמשתי בקסאלאטון, טילופטיק, וקוסופט ושלשתם חדלו להשפיע אחרי כ- 8 חדשים. בברכה רמונט

22/05/2009 | 15:58 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

SLT can be performed a few times, but it is recommended wonly when there is a good response after each treatment. If you are sensitive OR non-responsive to drugs, AND if SLT is no longer effective, amnd if your optic nerve AND visual fields are affected - you may need surgery (trabeculectomy). Prof. S. Melamed Tel. 09-9504340

21/11/2009 | 23:32 | מאת: שמי דינה ארנון

אני רואה בעין אחת בגלל גלוקומה

22/11/2009 | 08:01 | מאת: melamed123

SLTיכול להנתן מספר פעמים לעין, אולם רק כאשר הרופא מתרשם שבכל פעם יש ירידה מספקת בלחץ. נראה לי שאת מיצית בשלב זה את טיפול הלייזר ובהתאם למראה העצב ושדה הראיה יש לשקול כירורגיה. פרןפ. מלמד טל. 09-950340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות