טיפול בלחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

27/02/2014 | 08:52 | מאת: ענת

שלום רב. לאבי יש גלאוקומה. אני בת 43. בבדיקה נמצא אצלי לחץ 21 בעין ימין ולחץ 19 בעין שמאל. נאמר לי שטיפול מתחילים רק מ-22 או מממצא של נזק בעצב הראיה (הבדיקה בהרחבת אישונים תקינה). מדוע לא להתחיל מלחץ של 21 ולמנוע נזק? האם יש נזק בטיפול עצמו? אני חוששת שעד הביקורת בשנה הבאה יגרם נזק. להמלצתכם אודה.

27/02/2014 | 08:57 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

צריך לבדוק היטב לפני החלטה על טיפול. חשוב גם למדוד עובי קרנית - אם דקה, יש להתחיל טיפול מוקדם. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות