שדה ראייה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

15/01/2014 | 18:24 | מאת: שלמה

בן 67,חולה בגלאוקומה מזה 10 שנים. תוצאות שדה ראייה: עין ימין - פענוח - נזק נרחב במחצית העליונה ובקשת התחתונה כולל מרכז, השוואה מעט יותר. עין שמאל: נזק נזלי עליון מתחתון, כולל בפיקסציה. השוואה מעט יותר. האם תוכל בבקשה לעזור לי להבין את ההבחנה? תודה רבה

16/01/2014 | 08:34 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

על פי תאור שדות הראיה המצב לא כל כך טוב. יש נזק ניכר , אופיני לגלאוקומה, בשתי העינים. יש צורך לבדוק היטב את הלחצים, מצב עצבי הראיה, גוניוסקופיה, עובי קרנית וכו. אשמח לראותך במרפאתי להערכת מצבך והצורך בטיפול מתקדם. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות