לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/04/2009 | 12:06 | מאת: ב

שלום רב, בן 35 בריא בד"כ. לקחתי סינופד ובודיקורט במהלך שבועיים עקב הצטננות ושיעול. כשבועיים לאחר מכן מדדו לי לחץ תוך עיני והתוצאה הייתה 26-24 ללא עדות לגלואוקומה בעצבי העיניים, OCT ושדה ראייה. האם התרופות היו עשויות לגרום ללחץ זה? התחלתי בעקבות הממצאים לקחת טיפות להורדת הלחץ וזה ירד ל 13-15. האם כדאי להפסיק את הטיפות ולבדוק שוב את הלחץ? כמה זמן בלי טיפות צריך לחכות (קסלטן). בברכה, ע

08/04/2009 | 12:01 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

It could be that the drugs were involved. It is important to do Gonioscopy - an examination of the angle of the eye in order to see if they are narrow You have to stop Xalatan for 2-3 weeks to free the eye from the drug AND re-check pressure Prof. S.Melamed Tel. 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות