שאלה על טיפות בבקשה עצתך

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

12/04/2013 | 12:47 | מאת: דניאלה

שלום רב, הייתה צלי דלקת בעין הרופא נתן לי דקסאמיצין לחמשה ימים השתמשתי לא כל כך עזר אז נתן לי אופלוקס לשבוע מאוד השתפר המצב , הבעיה שהיום קמתי עם הרגשת גוף זר בעין הרגשה באה וחולפת האם חלילה חזרה לי הדלקת? האם אפשר לשים מהטיפות לעוד כמה ימים של האופפלקס והאם HYPO TEARS מפריעה לעין אפ השתמתשי בה עם האופלקס? אודה לעזרתך ממש פוחד ואין לי תור קרוב לרופא

12/04/2013 | 21:32 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

עליך להבדק כדי לקבל המלצה רלבנטית ומדויקת לגבי הטיפול הדרוש. פרופ. מלמד 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות