פאוזנר שלוזמן+nf1

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/03/2009 | 10:58 | מאת: מירב

שלום רב הבעיה שלי קצת מורכבת אני סובלת מnf1 נכון להיום אובחנה אצלי מחלה שניקראת פאוזנר שלוזמן ( נוצר לחץ עיצבי גבוהה מאוד 45 )גם כשהלחץ גבוהה אני רואה טוב פשוט למדתי לאתר ולדעת מתי מופיע הלחץ אשמח לקבל הסבר מורחב על הבעיה כי נכון להיום לאחר מעקב של למעלה משנתיים והתקפי לחץ בתדירות גבוהה הרופאה רוצה לנתח אותי הסיפטומים של המחלה הם כמו בגלואוקומה לללאף אחד במשפחה שלי לא סובל מגלואוקומה או מ NF1

16/03/2009 | 12:00 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

Posner Schlossman disease can act as a severe problem. I need to see you in order to evaluate your glaucoma, your optic nerve AND visual fields. You may need surgery in order to control the situation for a long time. Please call 09-9504340 Prof. S. Melamed

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות