אבחון גלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

12/02/2009 | 13:17 | מאת: מירה

בני נער בן 14 לוקה בתסמונת דאון,,עבר בדיקת לחץ עינית במהלך יום ארוך.כתוצאה מחוסר שיתוף פעולה על רקע אי הבנה בבדיקות OCT,וכן,בדיקת גולדמן ידנית,הוחלט לתת לו טיפול בטיפות קוסופוט,פעמיים ביום.בדף האיבחון הרופא כתב גלואוקומה,האם ניתן לבצע בדיקות לאנשים עם פיגור בדרך שלא מפחידה ואו מאיימת עליהם? גם לשונה זכות שווה !!! תודה ויום טוב מירה

26/02/2009 | 11:14 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

I agree that all people are equal.... For an accurate exam in such cases we sometimes need to take pressure under anasthesia Another option is to use the Tonopen which idus better tolerated by children as well...

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות