תופעות לוואי לקוסופט ואלפאגן

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/06/2008 | 15:23 | מאת: sima

אני סובלת מזה 3 שנים בדלקת כרונית בעין ימין - אוביאיטיס. מקבלת פרד- פורטה פעמיים ביום. כתוצאה מכך עלה לי הלחץ והגיע ל- 30 . הוחלט לתת לי קוסופט ואלפאגן . בזכותם הלחץ ירד ל- 14 וסימני הדלקת- אוביאיטיס פחתו עד למינימום. הבעיה שאני סובלת כל הזמן מכאבי ראש . כאב קבוע שהתחיל עם קבלת הטיפות קוסופט ואלפאגן גם כדור אופטלגין לא עוזר . פשוט כאב ממושך , חזק שאנו מרפה. הרופאה שמטפלת בי טוענת שלא ידוע לה על תופעת הלוואי של כאבי הראש שמתלווה לטיפות אלו. אשמח, לקבל חוות דעת בנושא תופעות הלוואי של הטיפות קוסופט ואלפאגן.

19/06/2008 | 14:08 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

קוסופט עלול לגרום לאודם וגירוי בעין וכן להורדת דופק, לחץ דם ואסטמה אלפגן גורם לאודם קשה ואלרגיה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות