לייזר

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/09/2011 | 10:55 | מאת: יעקוב

שלום,לאמא שלי המליצו לעשות ליזר חם, כיוון שהטיפות עושות לה אלרגיה לעיניים. ברצוני לשאול מה הבדל בין ליזר חם לליזר קר. וההשלכות של זה.תודה רבה

17/09/2011 | 16:05 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

הלייזר החם גורם לצלקות וניתן לבצעו רק פעמיים בחיים. הלייזר הקר אינו גורם לצלקות ואין לו שום תןפעות לואי וכן ניתן לחזור על הטיפול בעת הצורך. במרפאתי אני מבצע רק לייזר קר (SLT) מזה 10 שנים!!....כך עושים רוב מומחי הגלאוקומה בעולם. פרופ. מלמד 09-9504340 www.profmelamed.com

18/09/2011 | 13:54 | מאת: יעקוב

תודה רבה פרופ' מלמד האם טיפול זה כלול בסל הבריאות? ואם לא כמה עולה טיפול כזה?

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות