לייזר רך: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

אנטי אייג'ינג: סקירת חידושים

יופי של טכנולוגיות חדשניות: בתערוכת K-Beauty שהתקיימה לאחרונה, הוצגו חידושים מרשימים בתחום האנטי אייג'ינג. תכירו: מסכת לד, כפית רטט, חומצה היאלורונית קפואה, מזותרפיה ביתית משמרת וטיפולים חדשניים נוספים תחום טיפולי האנטי אייג'ינג מתקדם כל הזמן - והמחקרים הרבים בתחום מובילים לפיתוח טכנולוגיות וטיפולים חדשים ואפקטיביים יותר. בשורות הבאות, תוכלו להתרשם מהחידושים האחרונים בתחום, אשר הוצגו בתערוכת K-Beauty שהתקיימה לאחרונה בקוריאה.   עקרון המפתח: מניעה - ולא טיפול בדיעבד בעבר, סברו שיש להתחיל עם טיפולי אנטי אייג'ינג בסביבות גיל 50, כשסימני ההזדקנות כבר מתחילים להופיע. כיום כבר ידוע שבכל עשר שנים, מאבד הגוף כ-14% ממקדמי הגדילה שלו (חומצה היאלורונית, אלסטין, קולגן וכו'). לכן, כדי לעכב את תהליך ההזדקנות ולשמור את המראה הצעיר, מומלץ להתחיל לטפל כבר בגיל צעיר (בגיל 20 או 30) ולא להמתין להופעת הסימנים, במיוחד במדינה שמשית כמו ישראל.   רוב משמעותי של "קרמי מדף" אינו מכיל אחוז גבוה של...

סיבות אפשריות ומצבים דומים ללייזר רך

רפואה משלימה - תמונת המחשה
רפואה משלימה השנים עושות את שלהן - וגיל המעבר גורם למספר תופעות בלתי נעימות, כולל ירידה בחשק המיני?...
טכנולוגיה רפואית וציוד רפואי - תמונת המחשה
טכנולוגיה רפואית וציוד רפואי טכנולוגיה ישראלית פורצת דרך תאפשר לראשונה לחדור לכלי דם זעירים במוח, אשר הגישה אליהם עד...
דורבן בעקב - תמונת המחשה
דורבן בעקב דורבן בעקב כרוך בכאבים עזים, בעיקר אחרי היקיצה. קיימות מספר דרכים לטיפול בדורבן: התאמת...
ללמוד עוד על לייזר רך
אנטי אייג'ינג: סקירת חידושים -תמונה

יופי של טכנולוגיות חדשניות: בתערוכת K-Beauty שהתקיימה...

מאת: שרה לביא -...
20/12/2018
בי-קיור לייזר: קרן הלייזר הגואלת-תמונה

סובלים מכאבי גב או ברכיים, או מבעיות אורתופדיות כגון: מרפק...

מאת: מערכת zap...
22/04/2014
גלאוקומה: אבחון, טיפול וחידושים-תמונה

גלאוקומה נקראת "הגנב השקט של הראייה" - וחשוב לבצע בדיקת לחץ...

מאת: ד"ר גולדנפלד...
03/08/2017
לייזר נגד כאב: הקלה במהירות האור-תמונה

טיפול Bio Photo Therapy, באמצעות קרני לייזר, מסייע בהפחתת...

מאת: ד"ר לירם...
06/02/2018
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל ללייזר רך?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

לייזר רך: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

שלום, יש לי כבר 3 חודשים דלקת בגיד אכילס. לא לקחתי ארקוקסיה עקב בקע סרעפתי וריפלקוס חמור. רכשתי מכשיר לייזר רך בייתי והוא כן שיפר את המצב קצת אבל זה לא עבר, ואני לוקחת כורכום. האם טיפול בגלי הלם יש לו יתרון לעומת מכשיר לייזר בייתי? והאם בכל זאת אחרי 3 חודשים ארקוקסיה תוכל לעזור ואולי כן כדאי לקחת למרות הריפלוקס? תודה מראש

הטפול הראשון והראשוני הנו מתיחות של גיד אכילס. נסי נוגדי דלקת בצורת ג'ל או ספרי + הגבהה של העקב (מדרס הגבהה לעקב)

לנכד שלי ישנם פצעי אקנה חלק כצלקות וחלק כתמים. האם הוא יכול לנסות לטפל בכתמים במכשיר בי קיו לייזר

לנסות כן. הא יעזור ? לא בטוח.. ובוודאי שלא יתן פתרון קבוע ..

מאז אני עוד סובלת מכאבים נקודתיים. בהליכה,בשכיבה,בישיבה. מורחת וולטרן ומקל עליי. בצילום האחרון לפני כמה חודשים שעשיתי אמרו שהכל תקין. הפנו אותי לפיזיוטרפיה .. האורטופד אמר שיש מכשיר חשמלי שמעביר זרמים לעצם ומרגיע כאבים. השאלה שלי .. איזה עוד טיפולים יש חוץ ממכשיר חשמלי? האם הפיזיוטרפיה תקל עליי?

אינני מכיר מחשיר חשמלית שמעביר זרם לעצם. יש שיטות טיפול כלליות של" חימום עמוק" על ידי גלי על שמע וגלים קצרים בשניםאחרונות עלת ההפופלריותשלקרני לייזר רך. יש שיטת מסג' ( צרפתית) שבה מעסיםאת עצם הזנב עלידי הכנסת אצבע לפי הטבעת ויש שיטות של הזרקה מקומית ואף צריבה בגלי רדיו.

ראיתי כתבה ביוטיוב של תכנית של פרופ' רפי קרסו וריאיון עם רופאת ספורט בוינגייט והם ממליצים על מכשיר הלייזר (שם מסחרי בי-קיור) שעובד על שיטת הכנסת אנרגיה קלה לאורך זמן קצוב לעומק של עד 4 סמ מתחת לעור ובכך מסייע ליצירת אנרגיה בתאים של אזורים פגועים כדי שהאיזור יחווה ריפוי. השאלה שלי היא אם ידוע לך מהי יעילות המכשיר/הטכנולוגיה בריפוי/שיקום סחוס ברך ברמות נזק 2 עד 3? האם הסחוס יכול להשתקם לחלוטין? או לפחות להקפיא את המצב? אני שואל כי עברתי ארתרוסקופיה לתיקון MM בברך ימין ונמצאו אצלי כונדרופתיות ברמות שונות במדורים שונים בסחוס (רמות בין 2-3). אני בן 48 שוקל 95 קג בגובה 1.72 (עודף משקל) ומנסה להמנע מניתוח החלפת ברך....

ערב טוב אני יכול רק לצטט את המלצות האיגוד האורטופדי האמריקאי וכן האירופי , בנוסף לאיגודים של ברך וסחוס . ״אין המלצה מדעית או הוכחה ליעילות לטיפול בלייזר בפגיעה סחוסית או מניעת התפתחות של שינויים מניווניים ״ זה לא סותר את זה שיכול להיות שהלייזר יקל עליך זמנית באפקט כזה או אחר ( אפקט פלצבו / אינבו ) בתור אורטופד שמטפל רבות בפגיעות סחוסיות בברכים טיפולים שמרניים וניתוחיים איני יכול להמליץ על הטיפול אל מצד שני אין מניעה לנסות ( לא נמצא אפקט מזיק / שלילי לטיפול בלייזר ) בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

פורומים בנושא לייזר רך
פורום מכשור רפואי
הפורום, בניהולו של זיו צח, מיועד לקהל הרחב והמקצועי, לעזר בשאלות הקשורות...
פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול
מומחה לאף אוזן וגרון וקלינאי תקשורת ישיבו לשאלות הגולשים בנושאי פגיעה בש...
פורום מכשירי שמיעה ושיקום שמיעה
בפורום זה תוכלו לקבל מענה לשאלות במגוון נושאים הקשור למכשירי שמיעה, בעיו...