לפרופ מלמד

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

05/06/2011 | 13:37 | מאת: ליאור

שלום רב אבקש הסבר לממצאים הבאים והסברם זוית פתוחה רחב פיג +2 בימין ושמאל דיסקה שמאל שוליים דקים קרקעית לטיס בהקיף ללא קרעים חדשים שדות ראיה ימין אמינות נמוכה ,נקודות חשודות בחלק עליון שמאל נזק עליון שלא היה קיים קודם יש החמרה לעומת 2010 עצבי ראיה חשודים OCTחשד לנזק משמאל ושדה ראיה חשד לנזק משמאל עליון התחילו קסלטן לפני כשבועיים מה הפשר ? בברכה

05/06/2011 | 16:10 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

פרוש הדבר שעצבי הראיה שלך חשודים בנזק מגלאוקומה. יש לבדוק אותך היטב ולהחליט על הצורך בטיפול ומה טיבו. פרופ. מלמד 09-9504340 www.profmelamed.com

05/06/2011 | 20:31 | מאת: ליאורי

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות