בהמשך לתשובתך -בענין קוסופט

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

16/01/2010 | 14:39 | מאת: דליה

שלום בהמשך לתשובתך בענין תחליף לקוסופט אותו אני מקבלת להורדת לחץ תוך עיני יש לי קטרקט מישני-( איך הוא מתבצע? האם בלייזר?) אם אני יעבור את הניתוח האם יש סיכוי שהלחץ תוך עיני , יחלוף וייעלם? תודה לתשובתך המהירה דליה

16/01/2010 | 15:03 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

Treatment with laser to 2ary cataract may cause pressure elevation. It is important to stabilize pressure before this treatment and minimize pressure spike by appropriate treatment after laser. Prof. Melamed 09-9504340

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות