לחץ בראש................

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

03/12/2020 | 19:04 | מאת: ס

שלום, בת 46, רזה, בריאה ולא מעשנת. מחודש אפריל יש לי לחץ בראש אפשר להגיד יום יומי באיזור הגולגולת, מאחורי האוזן, לא רחוק מעצם האפרכסת, הלחץ הוא בחצי הראש הימני , עברתי סיטי מוח והוא תקין, פה ולסת תקין גם, קראתי בפורומים שאולי יש לי בעיה בעיניים שגורמת ללחצים בראש, רופאת עיניים אמרה שתקין ושלחה לבדיקת שדה ראיה. האם ייתכן שהלחץ באמת מגיע מהעין, איזה הפרעות/מחלות בעין גורמות ללחץ בראש? בנוסף אני מרכיבה משקפיים לראיה מרחוק אך גם בקריאת ספרים מקרוב הראיה כבר לא חדה ב100 אחוז, נראה לי שקצת ירדה. אני לא מסתובבת עם משקפיים במשך היום אלא מרכיבה רק בצפייה בטלביזיה, האם בגלל שאני לא מסתובבת איתם כל היום/ לא ביצעתי בדיקת ראייה כבר 3 שנים ואולי צריכה מספר שונה, כל זה יכול לגרום בעצם ללחץ בראש?

03/12/2020 | 19:10 | מאת: ס

לבדיקת שדה ראיה תהיה תשובה בעוד שבוע מהיום.

שלום רב, אני ממליצה על בדיקת רופא עיניים אבל במקביל על בדיקת רופא משפחה וברור כאבי הראש. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות