בדיקה וחשד לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/10/2020 | 12:44 | מאת: חשד לגלאוקומה

שלום רב בבדיקה אצל רופא עיניים , קבלתי את התשובות הבאות : קרנית 535CCT מקטע קדמי שקט לחץ עין ימין 26 עין שמאל 24 זווית 27 CCT לחץ מתוקן ימין ו25 שמאל אישון חופשי ומגיב קיעור עין ימין 0.35 שטוחה ספק MA עין שמאל 0.55 רשתית האם יש ממה לחשוש? תודה

13/10/2020 | 12:57 | מאת: המשך לאותה שאלה

יש לציין בן 38 עם יל"ד גבולי מאוזן

שלום רב, הלחץ התוך עיני שתיארת הוא גבוה מעל הנורמה. החלטה על טיפול ומעקב נקבעת על דיד שילוב רב של פרמטרים ונתונים כמו שסיפקת לא מספיקים. יש להתייעץ עם הרואפ המטפל. אתה יכול גם לפנות למומחה לגלאווקמה לקבלת חוות דעת. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות