כתם דם בעין ימין בצד השמאלי של העין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/09/2020 | 14:14 | מאת: צביקה

שלום רב בן 72 מטופל בתרופות לאיזון לחץ דם הרבה שנים וכן פלוויקס לדילול דם , מאתמול בצהריים כתם דם גדול בעין ימין בצד השמאלי של העין ללא סיבה מיוחדת (מאמץ וכיוצ"ב)וללא כאבים או תחושה מיוחדת וללא הפרעות בראייה לפי מה שקראתי בספרות המקצועית התופעה הזו היא שכיחה וברוב המקרים הכתם נעלם תוך שבוע שבועיים ,,מה המלצתכם ... בתודה מראש ויום טוב

שלום רב, עליך לגשת לבדיקת עיניים אצל רופא עיניים או חדר מיון באופן דחוף. בריאות שלמה. פרופ,' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות