טיפול בגלאוקומה ואמינות האבחון

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

22/06/2020 | 20:29 | מאת: ענת

לצערי הרב אובחנתי עם גלאוקומה עם לחץ תוך עיני תקין מהו הטיפול ? להוריד עוד יותר את הלחץ התוך עיני ??? האם יתכן כי מחלה אחרת פוגעת בסיבי העצב ולא גלאוקומה ? איזה בדיקות להביא לרופא לחוו"ד נוספת כדאי לבחון שוב את האבחנה הקשה ?

ענת שלום, הטיפול בגלאוקומה הוא תמיד הורדת הלחץ ברוב המקרים גם אם הלחץ תקין אין צורך בברור נוסף. בדיקות עזר הכרחיות הן OCT ושודת ראיה מ2 סוגים. ממליצה להתייעץ עם מומחה גלאוקומה. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות