לחץ תוך עיני של 23. ומודאגת

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/06/2020 | 11:43 | מאת: גורי

לפני 3 שנים התחלתי טיפות נגד לחץ שהגיע ל 22.אלא שלפני שנתיים לאחר וירוס אדנו קשה וטיפות סטרואידים למשך 3שבועות הגעתי ללחץ 26 ופעם ל 29. הטיפות להורדת לחץ צרבו ולא יכולתי לשים יותר. סבלתי מהצריבה.הופנתי ללייזר אס.אל.טי. הלחץ ירד ל 15. מזה 3 חודשים הלחץ עלה ונע בין 20 ל 23. מה ההמלצה? לחיות עם לחץ גבולי. ?לעשות שוב אס.אל.טי? מה ההשלכות? תודה רבה

גורי שלום רב, הטיפול בכל מקרה של גלאוקומה נבחן על פי פרמטרים רבים. ההחלטה הטיפולית תלויה בגורמים רבים יש להתיעץ עם מומחה גלאוקומה שיבחן את כל הפרמטרים ויחליט. ברמה העקרונית ניתן לחזור על טיפול לייזר אבל ההחלטה תלויה בגורמים רבים. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות