זזתי בבדיקת לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

03/11/2019 | 17:13 | מאת: alon

היי ד"ר במהלך רצף בדיקות עיניים, שמו לי הרדמה בעיניים אז לא הרגשתי אם משהו נוגע בי, ובמהלך הבדיקת לחץ תוך עיני שמתי לב שהמצח שלי לא עד הסוף במתקן, ואז התקרבתי קצת אליו. יש מצב שהמכשיר שנוגע בעין לבדיקת לחץ תוך עיני היה בתוכי במהלך התזוזה. יש סיכוי שמחצתי לעצמי קצת את העין בלי לדעת? הרופא הבודק אמור לזהות תזוזה או שהוא לא יכול לשים לב לזה במהלך הבדיקה לחץ תוך עיני? יש לי כאבים קלים בעין

אלון שלום, אנשים רבים זזים בזמן מדידת לחץ. אין סכנה בכך. בריאות שלמה

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות