ירידה בעובי סיבי עצב ראייה בעיין שמאל

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

04/10/2019 | 11:19 | מאת: ש

אבי בן 65 סובל מלחץ תוך עיני בעין שמאל בערך 21. מטופל הטיפות בוקר וערב ולאחרונה הלחץ עומד על 15. עשה בדיקת שדה ראייה נוספת לאחר כשנה וחלה החמרה בסיבי העצב בעיין שמאל שנמצאו ירודים תוך איכות סריקה עין שמאל ירוד. למרות הלחץ התקין לכאורה חלה הדרדרות בבדיקת שדה הראייה הופנה לmri מח . האם ניתן לבדוק או לעשות משהו נוסף ?

שלום רב, שינוי בכמות סיבי עצב הראה יכול להיגרם מסיבות רבות. לכן מידע כללי כזה לא מספק ויש להתייעץ עם הרופא המטפל- עדיף להתייעץ עם מומחה לגלאוקומה ובהתאם לצורך לחזור על הבדיקה ולבצע בדיקות נוספות. בריאות שלמה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות