גלאוקומה בלחץ עיני נמוך

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

19/09/2019 | 00:36 | מאת: רונית

אני מטופלת ב2 טיפות ליום אזרגה+ פעם ביום גלאוטן 10 דקות לפני. הלחץ ירד מ-14 ל-10 ובכל זאת כל בדיקת שדה ראיה יש החמרה. הרופאים טוענים שיש העיה בליץ נמוך וגם לייזר לא פתרון עבורי.מה עושים? אני חסרת אונים וגם המומחים הפרטיים שטופלתי אצלם לא בדיוק יודעים איך לפתור הבעיה.אודה מראש על תשובתך.תודה

רונית שלום, קשה לי לתת לך מענה כי יש לראות ולבדוק היטב את כל בדיקות העזר ואת העין כולל הרחבת אישונים. בריאות שלמה פרופ' ורבין .

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות