תופעות לוואי לטיפול בגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

07/09/2019 | 07:55 | מאת: רש

הטיפות הראשונות לא הועילו. 2 סוגים [2 מרכיבים טפוליים] שקבלתי אחכ, יעילים , אך הראשון [דואוטרב] גרם לתופעות לוואי, והשני [גאנפורט]לתופעות לוואי מדאיגות יותר. יש טיפות ללא תופעות לוואי? מופחתות תופעות לוואי?

רש שלום רב, התגובה לטיפות היא אינדיבדואלית. לרוב האנשים לא יהיו ת. לוואי ולחלק יתפתחו עם הזמן. לכן יש לנסות להתאים לך את הטיפות המתאימות אבל בלי שתנסה לא ניתן לדעת מראש מה יתאים לך. בהצלחה. בריאות שלמה. פרופ ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות