שלום ד ר אני בת 45 צירפתי תוצאות של בדיקות רציתי לדעת עד כמה סכנה ומה טיפול...

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

05/08/2019 | 22:12 | מאת: זרינה

ממצאים עין ימין הידקקות של ה RNFL בגזרה הרקתית עליונה. .0.68 כ C/D יחס מדגמת שקערורית שנפחה כ 36.0 ממ ק עין שמאל הידקקות של ה RNFL ב 360.� ממוצע עובי ה RNFL נמוך משמעותית מהעין השניה ומהנורמה – כ 48 מיקרון בלבד. .0.71 כ C/D יחס מדגמת שקערורית שנפחה כ 33.0 ממ ק הפענוח מתייחס לצילום הOCT בלבד ללא בדיקת הנבדק.לשם אבחנה סופית והחלטות טיפוליות יש צורך לגשת לרופא המטפל עם תשובת הפענוח לצורך דיון וקבלת הסבר לגבי תוצאות הפענוח והמשך מעקב וטיפול.

זרינה שלום, לא ניתן לדעת את הבעיה ומה הטיפול על סמך בדיקות. בדיקות עוזרות לרופא לקבל החלטות אך אין לא עומדות בפני עצמן. אנא גשי לרופא שלך להמשך טיפול. בריאות שלמה. פרופ' ורבי ן

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות