טיפות לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

23/07/2019 | 22:22 | מאת: שרי

שלום רב לפרופ. ורבין, יש לי גלאוקומה ואני מטופלת בטיפות, ראשית רציתי לשאול לפעמים כאשר אני מטפטפת את הטיפות לעין יש לי לפעתים תחושה שפיפסתי ואזאני מוסיפה עוד טעפה,אם זה יכול להזיק אם טיפטפי יותר מטיפה אחת, בנוסף אני מבקשת לדעת אם לחץ של 21 נחשב ללחץ גבוה ? תודה מראש לתשובה שרי

שרי שלום רב אם את מרגישה שהטיפה לא נכנסה ניתן לטפטף שוב. לגבי לחץ- לחץ 21 אינו הגבול של הנורמה והלחץ המתאים לכל עין נקבע על פי פרמטרים שונים כגון מראה עצב הראיה וכן בדיקות העזר.

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות