שינויים בראיה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/04/2019 | 00:32 | מאת: משה

שלום רב, עברתי לפני שבוע ניתוח גלאוקומה מסוג mp-ts-cpc, ואתמול נמדד אצלי לחץ של 6 ממ"כ. ביומיים האחרונים הבחנתי בתופעה ויזואלית בעין המנותחת (במיוחד לפני השינה ועם ההתעוררות בבוקר), המתבטאת ב"הד" (ויזואלי) או ליתר דיוק -שובל שמשאירים אחריהם עצמים נעים מסביבי, למשל תנועת יד. יש לציין שהרשתית נבדקה ונמצאה תקינה לחלוטין. אשמח לדעת כיצד נקראת התופעה, והאם יש לה פתרון? בתודה מראש, וחג שמח.

משה שלום רב, מתאור התופעה אינני יכולה לקבוע בצורה ייקצועית מה הבעיה אם בכלל. אבל תופעות שונות כפי שאתה מתאר קורות לאחר ניתוחי עיניים. מאחלת בריאות שלמה וחג שמח. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות