ניתוח לייזר slt שכנראה לא הצליח

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/04/2019 | 09:07 | מאת: הדרה

בגלל שהעין דחתה טיפות להורדת לחץ עקב גירוי ואדמומיות רבה עברתי לייזר slt עכשיו חצי שנה אחרי הפרוצדורה יש לי שוב לחץ 24 בשתי העיניים. מה שאומר הלייזר לא הצליח. האם כבר לעשות שוב? אני ממש לחוצה.

הדרה שלום רב, ההחלטה כיד להמשיך עם הטיפול היא מורכבת ותלויה בפרמטרים רבים. טיפולי לייזר לא תמיד עוזרים וגם כשהם עוזרים זה בדרך כלל לזמן מוגבל. יש לשקול את כל אפשורויות הטיפול בהתאם למצבך. הלחץ הוא לא הפרמטר היחידי שקובע. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות