גלקאומה מולדת לתינוקת עכירות בעין

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

13/08/2018 | 17:45 | מאת: יוח

בתי עברה ניתוח על גלקאומה מולדת והלחץ בסדר ובנתיים עוד נשאר עכירות גדולה בעניים ואפ' מתחיל צלקת האם יש מה לעשות בשביל להוריד עכירות בעיניים חוץ מלחכות תקופה שהלחץ יהיה ירוד תודה

שלום רב. אם הגלאוקומה קיימת חודשים רבים בתינוקת עוד מתקופת היותה עובר אזיי לעיתים עכירות הקרנית לא חולפת לגמרי גם אם הלחץ יורד. תלוי בחומרת המחלה ומשך המחלה. הטיפול הוא תמיד הורדת הלחץ ואם הלחץ אכן נמוך מומלץ להמתין ולקוות לטוב ביותר. בהצלחה פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות