כדאי לעבור שוב ניתוח

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

09/09/2017 | 19:38 | מאת: חיה

עברתי ניתוח לפני כחודש גלאוקומה הכניסו לי מסתם קטן והוא לא מנקז את הנוזל הלחץ 40 ואוצים לנתח שוב ולהכניס צינור גדול יותר השאלה האם להתיעץ עם עוד מומחים זה לא מסוכן אני עם איפול טיפות וכדורים עד שינתחו אותי במהלך חודש

שלום רב לחץ 40 הוא לחץ שמסכן את בריאות עצב הראיה ולכן בהחלט יש לטפל במצב באופן מיידי. אינני מכירה אותך ולכן אינני יכולה להמליץ איזה טיפול הוא הטוב ביותר במצבך. בריאות שלמה. פרופ' ורבין

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות