תופעות לוואי לתרופת אלפאגן

דיון מתוך פורום  גלאוקומה בניהול עמותת לראות

17/07/2009 | 17:00 | מאת: פגי

אני בת 83.יש לי גלאוקומה 18 . אני מקבלת טיפות אלפאגן. טיפה אחת פעמיים ביום.(לפני השינה אני מקבלת טרבתן ).נוסף לכך לחץ הדם שלי גבוה . מקבלת קונדרטין ואוסמואדלט. מקבלת כדורי גסטרו. פימוטידין ונורמיטן ללב. פרבליפ לכולסטרול ומיקרופרין.לסוכרת אני מקבלת מטפורמין. בערך שעתיים אחרי שאני לוקחת אלפאגןבהדרגה אני מקבלת חולשה. רוצה לישון. כמו סהרורית. אין לי תאבון לאכול. הפה יבש מאד. ברצוני לשאול אותך האם יש קשר בין נטילת האלפאגן לתופעות שהזכרתי.

17/07/2009 | 17:29 | מאת: פרופ' שלמה מלמד

הרבה מהתרופות שאת נוטלת עלולות לגרום לעייפות. אלפגן גורם בד"כ לתופעות לואי מקומיות כמו אלרגיה, עין אדומה, דלקת לחמית. אני ממליץ שתיבדקי אצלי עם אופציה לטיפול ב slt שהוא "לייזר הומאופטי" ללא סיבוכים ואפשרות להפסקת אלפגן ושמירה על לחץ תקין. אשמח לסייע... פרופ. מלמד מרפאה: 09-9504340

01/03/2010 | 18:51 | מאת: שלומי

יתכן ואלפאגן גורמות גם לטשטוש בראיה? אם כן או אם לא אשמח לקבל תגובה תודה!!!!

מנהל פורום גלאוקומה בניהול עמותת לראות