ביקורת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/09/2013 | 16:29 | מאת: גל

יש לי חשד לאסכמיה כורואידלית או DIASIDIHS זה מה שהצלחתי להבין מהכתב של הרופאה שאלתי מה אלו המחלות? יש לי דלקת בעניים שמתבטאת ע"י בצקות בשתי העניים ומים ואיני רואה בעין ימין אני לוקחת אימורן ופרנדנזון אך ללא שיפור עלי לעשות בדיקה ICG אך אוכל לטפל בעניים?

03/10/2013 | 16:06 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אכן בדיקת הדמיה כמו ICG יכולה לעזור באבחנה. איסכמיה כורואידלית היא תופעה די נדירה ונובעת מדלקות בדרך כלל

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות