רטיניטיס?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

28/04/2013 | 10:32 | מאת: איל

אני בן 42 בעל קוצר ראיה של -9. בשנתיים האחרונות אני סובל מבעיות של סינוור חזק,ירידה בראית הלילה ולאחרונה אף התחלתי לראות בחשיכה מעין "שלג" כמו שהיה בטלויזיות השחור לבן.ערכו לי בדיקות מקיפות כולל שדה ראיה,oct,erg לפני כשנה שהיו תקינות והרופאים אינם מוצאים כל סיבה אורגנית לתלונותיי!! 1.האם יכול להיות שמדובר ב-rp שטרם בא לידי ביטוי בבדיקות? האם rp יכול להופיע פתאום בגיל 40? (אין אצלנו במשפחה הסטוריה של rp( 2.אילו בדיקות נוספות וכיוונים אחרים היית ממליץ לבדוק בכדי לאתר סוף סוף את מקור הבעיה שמאוד מפריעה לי? בתודה רבה מראש

28/04/2013 | 14:17 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כמובן שאין אפשרות למתן אבחנה בפורום אבל בדיקה מדוקדקת של העדשה והקרנית וכמובן הרשתית יכולים למצוא את הסיבה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות